The Relationship Between Transactional Analysis Personality Traits and Emotional Intelligence in Young Adults: A Research Report - Zbigniew Wieczorek (Edukacyjna Analiza Transakcyjna)
Cechy osobowości w ujęciu analizy transakcyjnej a inteligencja emocjonalna młodych dorosłych. Raport z badań