Digital-маркетингова діяльність та новітні форми використання архівної інформації - Леся Ковальська; Григорій Ковальський (Український журнал з бібліотекознавства та інформаційних наук)
Мета дослідження полягає у виявленні особливостей і змісту методів digital-маркетингу інформаційної діяльності та новітніх форм використання архівної інформації. Методи дослідження. Дослідження становить комплекс різноманітних методів пізнання та обстеження об’єктно-предметної складової проблеми. Методи наукового аналізу та синтезу сприяли проведенню всебічного огляду джерел і літератури із проблеми, виявленню інформації щодо шуканої проблеми та оформлення тексту. Оглядовоаналітичний метод використано для розгляду основних понять роботи та обстеження новітнього дискурсу інформаційної діяльності. Історичний метод дозволив розглянути об’єктнопредметну складову у ретроспективі та виявити основні форми використання архівної інформації. Метод аналітичного інтернет-моніторингу застосовано задля обстеження інформації е-ресурсів, виявлення особливостей зберігання, трансляції та презентування архівного е-документа.