ОСОБЛИВОСТІ СПРИЙМАННЯ ОКУПОВАНИХ МІСТ В УМОВАХ ВІЙНИ - Нігора Хазратова; Орислава-Каміла Гнатко; Алла Олійник (Психологічні перспективи)
Мета. Метою статті є емпіричне встановлення особливостей сприймання окупованих міст в умовах стресу війни.