Відшкодування моральної шкоди роботодавцем за мобінг (цькування) працівника - M. Vozniuk; I. Zinovatna (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Наукова стаття присвячена дослідженню механізму відшкодування роботодавцем моральної шкоди за вчинення мобінгу (цькування) працівника.