Визначення антимікробної дії засобів «Колдісепт наноСільвер назальний спрей» і «Колдісепт наноСільвер спрей для горла» - A.L. Kosakovskyi; O.M. Holovnya; S.G. Gunko; I.A. Kosakivska; V.V. Sinyachenko (Сучасна педіатрія: Україна)
Збудниками гострих респіраторних захворювань є віруси та бактеріальна флора. Лікування гострого фарингіту як основної клінічної форми респіраторних захворювань переважно місцеве.