A gondolati rekonstrukció korlátai - Gergely Gárdonyi (Belügyi Szemle)
A szerző amellett, hogy ajánlásokat és jó gyakorlatokat ad, megkérdőjelezi az elméleti rekonstrukció egyetemességét a helyszínelésben.