Наукова розробленість протидії підрозділами карного розшуку грабежам на об’єктах залізниці - S. V. Ivashko (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Проаналізовано наукові праці з різних сфер юридичної науки, в яких вивчались окремі аспекти протидії злочинам на об’єктах залізниці або грабежам взагалі як різновиду злочинів. Визначено основні напрямки проведених досліджень, що безпосередньо або опосередковано стосуються проблематики протидії підрозділами карного розшуку грабежам на об’єктах залізниці, а також констатовано відсутність монографічного дослідження з окресленої проблематики.