Характеристика форм діяльності органів прокуратури щодо протидії корупції - I. O. Klochko (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Сформульовано поняття форми діяльності органів прокуратури щодо протидії корупції; розглянуто системи адміністративно-правових форм протидії корупції; визначено систему форм протидії корупції, які застосовуються в діяльності органів прокуратури на практиці.