Бактеріальний вагіноз як чинник ускладнень під час вагітності (огляд літератури) - A.B. Рrуlutska; L.I. Martynova; О.L. Kisilenko; D.O. Govsieiev (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Мета - проаналізувати дані сучасної літератури з приводу етіопатогенетичних чинників, діагностування та лікування бактеріального вагінозу під час вагітності з приводу удосконалення методів лікування цієї патології та зменшення ускладнень на тлі вагітності.