Значення пренатальної діагностики та диспансеризації в перинатальному супроводі плодів і новонароджених дітей із крижово-куприковими тератомами - O.K. Sliepov; O.V. Perederii; G.O. Grebinichenko; N.Y. Skrypchenko (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Мета - визначити значення пренатальної діагностики в перинатальному супроводі плодів і новонароджених дітей із крижово-куприковими тератомами (ККТ).