‘IUS POSTLIMINII’ JAKO PODSTAWA UZNANIA CIĄGŁOŚCI PRZEDWOJENNYCH I DZISIEJSZYCH PAŃSTW BAŁTYCKICH - Karol Karski (Zeszyty Prawnicze)
‘IUS POSTLIMINII’ AS THE GROUNDS FOR THE RECOGNITION OF CONTINUITY BETWEEN THE PRE-WAR AND THE PRESENT-DAY BALTIC STATES