Christian Cooijmans (red.): "Islands of Place and Space. A Festschrift in Honour of Arne Kruse". - Aud Kirsti Pedersen (Namn og Nemne)
Etter 32 år som tilsett ved Universitetet i Edinburgh, Avdeling for skandinaviske studium, gjekk Arne Kruse av med pensjon i august 2021. Kollegaer og venner har heidra han med eit festskrift som inneheld helsingsliste, femten artiklar om språklege, litterære og andre emne, eit oversyn over publikasjonane hans fram til 2022 og informasjon om festskriftskribentane.