TKD Özlük Hakları Çalışma Grubu - TKD Özlük Hakları Çalışma Grubu (Türk Kütüphaneciliği)
Yazıda, Türk Kütüphaneciler Derneği Genel Merkezine bağlı olarak faaliyetini sürdüreÖzlük Hakları Çalışma Grubu’nun tanıtılması amaç edinilmiştir.