Інструментарій управління талантами в кадровому менеджменті Збройних Сил України - В.М. Пилипенко; А.В. Гончарук; Л.М. Крючка (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
У статті розглянуто етапи управління талантами та етапи управління кар’єрою військовослужбовців. Доведено, що основною метою управління талантами є підготовка резерву талановитих співробітників на ключові посади для використання їх в перспективі, що в певній мірі відповідає меті управління кар’єрою військовослужбовців. Розглянуто основні інструменти управління талантами, за якими відбувається залучення, збереження, утримання і розвиток персоналу. Визначені інструменти управління талантами в кадровому менеджменті Збройних Сил України та умови для їх запровадження.