Tayyar Altıkulaç. Daniel Alan Brubaker’e Reddiye. İstanbul: İslâm Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA), 1442/2020, 109 s. ISBN: 978-92-9063-049-4 - Abdulvahap Kösesoy (Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi)
Bu çalışmada, Tayyar Altıkulaç’ın Daniel Alan Brubaker’e Reddiye isimli eseri değerlendirilmiştir.