STAR STRATEJİSİVE UYGULAMALARI - Sedat Şimşek; İmran Uğur (Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi)
Toplum tarafından, oynadıklarıfilmler, diziler, reklamlar vs. sayesinde star konumuna yerleşmişkişiler çok önemli görevler üstlenmişlerdir. Çünkü onlar kamuya mâl olmuşlardır. Ve onların her yaptıklarıher söyledikleri toplumun çeşitli kesimleri tarafından örnek alınmaktadır. Bu çalışmada star tanımına uyan kişilerin toplum içindeki önemi ve oynadıklarıreklam filmlerindeki inandırıcılıklarıele alınmıştır.