Суб’єкти формування та реалізації інвестиційної політики в Україні - Yu. O. Svitlychna (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Зазначено, що від ефективності діяльності органів публічної влади, основним призначенням яких є формування та реалізація інвестиційної політики держави, сьогодні залежить добробут і економічне зростання України. Досліджено сучасну систему цих органів. Виокремлено основні напрямки інвестиційної політики, які повинні забезпечити стабільність і прозорість процесів формування сприятливого інвестиційного клімату в Україні.