Визначення об’єму крововтрати при допологових і післяпологових акушерських кровотечах (клінічні випадки) - V.V. Lebediuk (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Мета - оцінити об’єм крововтрати при допологових і післяпологових акушерських кровотечах на підставі клінічних випадків.