A büntetés-végrehajtási döntések alkotmányossági értékelése, megítélése, figyelemmel a büntetés-végrehajtási kreditrendszer bevezetésére - Ágnes Czine (Belügyi Szemle)
Cél: A büntetés-végrehajtási határozatok alkotmánybírósági értékelésének szempontrendszere.