A terhelti beismerés büntető anyagi és -eljárásjogi jogkövetkezményeiről - Ágnes Dóra Alföldi (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt a beismerésnek a büntető igazságszolgáltatási rendszerben jelentkező számos következményéről.