Halina Kołodziejczyk, Aneta Głowacka, Katalogowanie książek w bibliotece szkolnej: poradnik metodyczny dla nauczycieli bibliotekarzy, Wojewódzki Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli, Lublin 2007, s. 103 - Małgorzata Praczyk-Jędrzejczak (Biblioteka)
-