ДЕЯКІ ПИТАННЯ ВИЗНАЧЕННЯ СУТНОСТІ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ У СФЕРІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПУБЛІЧНОГО ПОРЯДКУ - O. M. Botnarenko (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто сутність державного управління у сфері забезпечення публічного порядку. На підставі аналізу дефініцій «засада» і «державне управління» надано авторське бачення правових категорій «державне управління у сфері забезпечення публічного порядку», «засади державного управління у сфері забезпечення публічного порядку». Здійснено класифікацію засад державного управління у сфері забезпечення публічного порядку.