SIMULATIVE PROCESS IN THE MODERN SOCIETY СИМУЛЯТИВНЫЕ ПРОЦЕССЫ В СОВРЕМЕННОМ ОБЩЕСТВЕ СИМУЛЯЦІЙНІ ПРОЦЕСИ У СУЧАСНОМУ СУСПІЛЬСТВІ - M. S. Oleshchenko (Antropologìčnì Vimìri Fìlosofsʹkih Doslìdžen')
Observes the reflexive vision by person in the consumption period and the active promotion of new media technologies. Рассматривается рефлексивное мировосприятие личности в период потребления и активного распространения новых медиа технологий. Розглядається рефлексивне світосприйняття особистості в добу споживання та активного розповсюдження нових медіа технологій.