Megjegyzések a nyomozás körüli „időutazás” régi és újabb állomásaihoz - Mihály Tóth (Belügyi Szemle)
Cél: A tanulmány a nyomozás szabályozásának évszázados hazai tanulságait veti össze az aktuális előírások céljával és érvényesülésével. Azt vizsgálja, hogy a kezdeti tapasztalatok szerint mennyire teljesültek a várakozások.