پایداری حرارتی و مقاومت در مقابل شعله پلی یورتان‌ها - پریا معرف; بهزاد شیرکوند هداوند (مطالعات در دنیای رنگ)
پلی‌یورتان‌ها، دسته مهمی از پلیمرها هستند که کاربردهای متنوعی در بخش‌های گوناگون صنعتی دارند. اهمیت مطالعه تجزیه حرارتی پلی‌یورتان‌ها، درک فرآیندهای رخ داده در حین اعمال تنش حرارتی و نیز عوامل تاثیرگذار بر پایداری حرارتی این مواد، برای طراحی پلی‌یورتان‌هایی با خواصی خاص و کاربرد در محیطی مشخص را فراهم می‌سازد. در این مقاله تاثیر عوامل ساختاری مختلف. روش‌های بهبود پایداری حرارتی در پلی‌یورتان‌ها مانند تشکیل پلیمرهایی با مقاومت حرارتی بالا به همراه بررسی سایر روش‌ها مانند پلی‌یورتان‌هایی با یک حلقه تری‌آزین یا اضافه‌کردن حلقه آروماتیک، اتصالات آزومتان، استفاده از پلی ال‌های پرشاخه و هم چنین عوامل شبکه‌کننده بررسی شده است. بهبود پایداری حرارتی از طریق تشکیل هیبرید نیز موضوع دیگری است که به آن پرداخته شده است. در بخشی دیگر، روش‌های بالا بردن مقاومت در مقابله شعله پلی‌یورتان‌ها آورده شده است.