Стан вивчення поліморфізму окремих генів у виникненні бронхіальної астми - N.V. Banadyha (Сучасна педіатрія: Україна)
Дослідження поліморфізму окремих генів лежить в основі як профілактичної медицини, так і визначення адекватної терапії. Поліморфізм окремих генів-претендентів при бронхіальній астмі (БА) вивчається з урахуванням багатьох особистісних характеристик і впливу факторів зовнішнього середовища.