Сучасні напрями вдосконалення реалізації принципу гендерної рівності у трудовому праві України - N. V. Kushnir (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто сучасні організаційно-правові напрями вдосконалення реалізації принципу гендерної рівності в нових умовах господарювання.