Модернізація конструкції водогрійного котла для більш ефективного спалювання різних видів твердого палива - Альона Ялова; Богдан Пастушок (Challenges and Issues of Modern Science)
У сучасній енергетичній ситуації в країні та світі, з постійною тенденцією до зростанні ціни на опалення, усе більше домогосподарств переходять на персональні опалювані системи. Найбільшу популярність мають опалювальні системи на базі твердопаливних котлів, через цінову та технологічну доступність навіть у найменш розвинених регіонах країни та світу ці теплові системі мають найбільшу популярність серед інших видів опалення та гарячого водопостачання.