Дослідження відносних деформацій міжуламкового регенерату в моделях різних варіантів остеосинтезу кісток гомілки з переломами в середній третині у дітей з недосконалим остогенезом та незавершеним ростом - M.O. Korzh; S.O. Khmyzov; Ye.S. Katsalap; M.Yu. Karpinsky; O.V. Yaresko (Хірургія дитячого віку)
Недосконалий остеогенез - це генетична патологія, яка призводить до порушення процесів формування колагенових волокон, утворення кісткового матриксу та його мінералізації і, як наслідок, до формування кісткової тканини з низькими міцністними властивостями. Найперспективнішим засобом стабілізації фрагментів кісток за такої умови є інтрамедулярні фіксатори різних конструкцій.