Singapurski automatski bacač bombi '40AGL', International defense review, 1989 - M.P. (Vojnotehnički Glasnik)
Vojni stručnjaci smatraju da nema tehničkih razloga da 40AGL ne postigne uspeh. Proizvođač ovog automatskog bacača bombi, singapurska firma ST, može da postigne zapažen uspeh na tržištu u okolnostima kada američka vlada ne dozvoljava izvoz svoga bacača Mk19.