Клінічний випадок ускладненої форми пневмонії в дитини після перенесеного захворювання на COVID-19 - G.I. Mantak; I.I. Andrikevych; V.S. Oliinik; L.O. Yushchenko; О.I. Hodasevich (Сучасна педіатрія: Україна)
Мета - на підставі опису основних симптомів клінічного випадку навести особливості діагностування ускладненої форми позалікарняної пневмонії в дитини старшого віку після перенесеного захворювання на COVID-19.