بررسی چالش‌ها و فرصت‌های غربالگری آلفا تالاسمی در برنامه‌ی غربالگری بتا تالاسمی در جمهوری اسلامی ایران - محسن میرزاخانی; محمد جواد طراحی; عاطفه باقرصاد; محمد رضا مرآثی (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی