Особливості процесу вироблення розвідувальної оцінки під час планування та ведення операцій у складі об’єднаного угруповання військ (сил) Збройних Сил України - В.Ф. Курдюк; А.П. Огарок (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
У статті викладені концептуальні основи та підходи до вироблення розвідувальної оцінки під час планування та ведення операцій в сучасних умовах у складі об’єднаного угруповання військ (сил) Збройних Сил України та інших складових сил оборони, зокрема спільно з країнами-членами НАТО. Розглянуто процес вироблення розвідувальної оцінки оперативної обстановки та загальні принципи ведення розвідки у процесі об’єднаної розвідувальної оцінки оперативної обстановки.