نقد و بررسی کتاب فلسفۀ عملی کانت از نقد به آموزه Kant's Practical Philosophy from Critique to Doctrine - محمد عنبرسوز; یوسف نوظهور (پژوهش‌نامۀ انتقادی متون و برنامه‌های علوم انسانی)
جستار پیش‌رو، که متکفل نقد و بررسی کتاب فلسفۀ عملی کانت از نقد به آموزه نوشتۀ گری بنهم است، با روش پژوهش توصیفی ـ تحلیلی و براساس برداشت ناقد از اثر موردبحث، درصدد نشان‌دادن این است که این اثر، علاوه‌براین‌که طرح جدیدی در خوانش فلسفۀ عملی کانت درمی‌اندازد، از برخی جنبه‌ها نیز اشکالاتی جدی را متوجه خود می‌بیند. برخی از این کاستی‌ها عبارت‌اند از: شفاف‌نبودن متن، گزینشی‌بودن مطالب، ارائه‌نکردن نتیجه‌گیری برای هر فصل از کتاب، و فشردگی بیش‎از‌حد و گستردگی موضوعات موردبحث. هم‌چنین نگارنده، علاوه‌بر معرفی ساختار اثر موردبحث، نقاط قوت آن را نیز تبیین خواهد کرد که مهم‌ترین آن‌ها عبارت‌اند از: توجه ویژۀ بنهم به ارتباط و نسبت آثار مختلف کانت با یک‌دیگر و سیر فکری او در فلسفۀ عملی (انتقال از آثار انتقادی به آثار تعلیمی)؛ بررسی آن دسته از آثار کانت در فلسفۀ عملی که کم‌تر موردتوجه مفسران (به‌ویژه کانت‌شناسان ایرانی) قرار گرفته‌اند؛ مخالفت نویسنده با دیدگاه مورد‌قبول عموم مفسران فلسفۀ عملی کانت (خوانش صورت‌گرایانه)؛ و ارائۀ تفسیری جدید از آن (تفسیر غایت‌گرایانه).