УКРАЇНСЬКИЙ ТВАРИННИЦЬКИЙ САМІТ: ТРАНСФОРМУЄМО СЛОВА В ДІЮ - PROAGRO GROUP (Zernovì Produkti ì Kombìkorma)
11 жовтня, у Києві відбувся UKRAINIAN LIVESTOCK SUMMIT 2024, організований компанією «ПроАгро Груп» спільно з Українсько-Європейським Бізнес Хабом, Українською Аграрною Конфедерацією, Спілкою молочних підприємств України, Інститутом тваринництва НААНУ, Одеським Національним технологічним університетом й Міжрегіональним Союзом птахівників та кормовиробників України за підтримки Міністерства аграрної політики України.