تاثیر نمک های محلول بر عملکرد پوشش های آلی - نرگس طهماسبی (مطالعات در دنیای رنگ)
وجود نمک های محلول در فصل مشترک زیرایند/ پوشش، افت زود هنگام عملکرد پوشش ها را در پی دارد. اتمسفرهای دریایی و صنعتی، آماده سازی با ساینده های آلوده به نمک و نمک های مورد استفاده در یخ زدایی جاده ها از جمله راه های آلوده شدن سازه های فلزی به انواع نمک های کلرید، سولفات و نیترات پیش از اعمال پوشش هستند. در این مقاله علاوه بر مطالعه تاثیر نوع و غلظت نمک های محلول بر عملکرد انواع پوشش های آلی، روش های تشخیص و تعیین میزان و نوع نمک، حد مجاز نمک و روش های زدودن نمک مورد بررسی قرار گرفته است.