Az in dubio pro reo elv érvényesülésének problémái Pusoma Dénes ügyében - Georgina Kocsis (Belügyi Szemle)
A szerző a hírhedt Pusoma-ügy kapcsán áttekintést ad a magyarországi beismerő vallomásokkal kapcsolatos ellentmondásos bírói gyakorlatról.