VİZYON SAHİBİÖRGÜTLERİN ÖZELLİKLERİ: KONYA SANAYİ İŞLETMELERİNDE YAPILAN BİR ARAŞTIRMA - Tahir Akgemci; Adnan Çelik; Ü.gonca Ertuğrul (Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi)
Bu çalışma, teorik ve araştırma boyutu olmak üzere temelde iki kapsamda hazırlanmıştır. Teorik boyutta vizyon ve vizyon yönetimi kavramlarıkapsamlıbiçimde ele alınmıştır. Araştırma kapsamında ise, vizyon sahibi örgütlerin özelliklerine ilişkin Konya Sanayi İşletmelerinde yapılan anket uygulamasısonuçlarına yer verilmiştir. Çalışma uygulamada karşılaşılan temel sorunlar ve taraflara sıralanan olasıöneriler ile bitirilmiştir.