Дослідження процесу становлення інституту покарань у праві держав Стародавнього світу - V. A. Grechenko (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Рецензія на: Логвиненко Є. С. Покарання в праві держав Стародавнього світу / Є. С. Логвиненко, І. А. Логвиненко. — Харків : ФОП Панов А. М., 2019. — 252 с.