IFLA Engelliler için kütüphanelere erişim - Kontrol Listesi - Bülent Yılmaz; Selda Ekici; Bülent Yılmaz; Selda Ekici (Türk Kütüphaneciliği)
Bu çalışmadaUluslararası Kütüphane Dernekleri ve Kuruluşları Federasyonu (IFLA) tarafından 2005 yılında yayımlanmış olan Access to libraries for the disabled – Checklist başlıklı yayının Türkçe çevirisi sunulmaktadır.