Töreli Türk Edebiyâtı Çalışmaları-1 Su Kasîdesi (Şerh – Tahlil) - Mustafa Aksoy (Skad)
Çalışmamızın amacı, Töreli Türk Edebiyâtı Çalışmaları-1 Su Kasîdesi (Şerh-Tahlil) adlı kitâbın genel hatlarıyla tanıtılması olup giriş kısmında Töreli Türk Edebiyâtı Okumaları hakkında kısa bilgi verilmiş akabinde kitapta gözetilen usûl hakkında bilgilerle kitaptaki yazarların isimleri aktarılmıştır. Kitap tanıtılırken dıştan içe doğru yöntemle, önce şeklî ve teknik bilgiler verilmiş daha sonra muhtevâ hakkında bilgiler verilmeye çalışılmıştır. Kitaptaki yazarların çok olması anlamlandırılmaya çalışılarak birbirleriyle uyum içinde olduklarından bahsedilmiş, kitaptan buna örnekler verilmiş, temennî ve teklîflerle ve serînin diğer kitaplarından bahsedilerek yazı sonlandırılmıştır.