Феномен сільськогосподарських кооперативів у чинному законодавстві України: цивільно-правові аспекти - A.V. Zelisko (Аналітично-порівняльне правознавство)
У статті розглядається проблема правового регулювання сільськогосподарських кооперативів, що сформувалася в силу прийняття нового законодавчого акта «Про сільськогосподарську кооперацію». Автор розглядає вказану проблему у площині відсутності системності правового регулювання кооперативів та наголошує на тому, що сільськогосподарські кооперативи відповідно до чинного законодавства є відмінними від інших кооперативів, що функціонують в Україні.