Narkotikapolitik i Norden - Ingemar Rexed; Eckhart Kühlhorn (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Inden for de sidste år er der udkommet to bøger, som har skabt stor offentlig debat om narkotikapolitikken i Norden. Det er naturligt, at en så vigtig faglig debat også finder plads i NTFKs spalter. Vi har derfor bedt nogle velkente skribenter komme med indlæg om bøgerne i stedet for en sædvanlig anmeldelse.