Особливості появи первинних центрів скостеніння в людини - T.V. Khmara; O.A. Koval; O.V. Tsyhykalo; T.V. Pankiv; I.I. Zamorskyi (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Цифрові дані комп’ютерних томограм первинних центрів скостеніння в плодів людини можуть слугувати віковими нормативними інтервалами, актуальними для гінекологів, акушерів, педіатрів і діагностів під час скринінгових ультразвукових досліджень.