KONYA ÇEVRESİ TARİH ARAŞTIRMALARI II : TARİH ÖNCESİNDEN ORTAĞA KADAR PHRYGİA PAROEUS - Hasan BAHAR (Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi)
KONYA ÇEVRESİ TARİH ARAŞTIRMALARI II : TARİH ÖNCESİNDEN ORTAĞA KADAR PHRYGİA PAROEUS