Reitan: Bokanmeldelse - Gaute Reitan (Primitive Tider)
Bokanmeldelse av Eirin Holberg og Åshild Irgens (2024) Steinalderen. 10000 år gamle tyggisar og hovudskallar på stong. Samlaget, Oslo. 75 s. ISBN: 978-82-340-1021-7