Wpływ działalności promocyjno-informacyjnej administracji państwowej i samorządowej na rozwój regionu na podstawie badań przeprowadzonych w gminie Orzysz - Edward Grott (Studia Ecologiae et Bioethicae)
Strzeszczenie tekstu nie jest dostępne