Природжена вада розвитку - евентерація діафрагми в дітей: клініка, діагностика і лікувальна тактика - O.K. Sliepov; O.A. Danilov; Ie.O. Sliepov (Хірургія дитячого віку)
Перша наукова робота в Україні, у якій описано природжену евентерацію діафрагми (ЕД) у дітей.