Aykut Alper Yılmaz. İnsan Nedir? Teistik Materyalizmin İmkânı. İstanbul: Albaraka Yayınları, 2022. 340 s. ISBN: 978-625-7312-67-7 - Abdullah Arif Adalar (Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi)
Bu çalışmada Aykut Alper Yılmaz'ın "İnsan Nedir?: Teistik Materyalizin İmkanı" adlı eseri değerlendirilmiştir.