PAKİSTAN VE HİNDUSTAN KÜTÜPHANELERİNDE BULUNAN TÜRKİYE VE TÜRKLER HAKKINDAKİ MATBU KİTAPLARIN TAVSİF VE TANZİMİ - Durmuş BULGUR (Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi)
PAKİSTAN VE HİNDUSTAN KÜTÜPHANELERİNDE BULUNAN TÜRKİYE VE TÜRKLER HAKKINDAKİ MATBU KİTAPLARIN TAVSİF VE TANZİMİ